Een man met een iPhone 12 in Shanghai.
Volledig scherm
Een man met een iPhone 12 in Shanghai. © REUTERS

Gerucht: volgende iPhone krijgt always-on-functie en aantal andere nieuwe features

De volgende generatie iPhones, vermoedelijk iPhone 12s of iPhone 13, krijgt een always-on-functie. Ook kunnen gebruikers video’s maken en daarna zelf de achtergrond aanpassen met nieuwe software. Dat blijkt uit een video van het doorgaans goed ingevoerde EverythingApplePro

1 reactie

 • Karel Valgaern

  2 weken geleden
  Een artikel over geruchten over al bestaande technologie bij andere fabrikanten dat nu zou geïmplementeerd worden in een Iphone. De hype moet levend gehouden worden blijkbaar. Jongens toch.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica

 2. Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden
  Play

  Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden

iHLN