De nieuwe emoji's.
Volledig scherm
De nieuwe emoji's. © Emojipedia

Bijten op onderlip en een zwangere man: 37 nieuwe emoji’s in aantocht

Een spannende beet op de onderlip, een röntgenfoto en een saluerende emoticon. Het zijn drie van de 37 nieuwe emoji’s die bij iPhones die draaien op iOS 15.4 zullen verschijnen.

 1. Apple komt met beveiligingsupgrade voor opslag iCloud

  Apple komt met beveili­ging­sup­gra­de voor opslag iCloud

  Apple zal de beveiliging van zijn opslagdienst iCloud verbeteren. Met de zogeheten Advanced Data Protection komt het technologiebedrijf tegemoet aan de wensen van klanten. Op iCloud kunnen iPhone, iPad en Mac-bezitters hun gegevens voortaan opslaan met een zogenoemde end-to-endversleuteling. Gegevens worden daarbij gecodeerd opgeslagen en de coderingssleutel die daarbij wordt gebruikt, wordt op het apparaat opgeslagen, evenals de sleutel om de data te decoderen.
 1. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  5

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.