Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Foto David Legrève

Apple-verdeler Switch laat Belgische registratie voor verkoop verzekeringen vallen

Apple-verdeler Switch doet afstand van zijn inschrijving in het register van verzekeringstussenpersonen in België. Dat meldt de financiële regulator FSMA, die de winkelketen vorige maand verboden had nog verzekeringen te verkopen in België.

 1. "Wekelijks je gras maaien is achterhaald": expert verklapt hoe je je gazon verantwoord laat stralen
  Livios

  "Wekelijks je gras maaien is achter­haald": expert verklapt hoe je je gazon verant­woord laat stralen

  De lente is al even in het land en de gazons in Vlaamse tuinen groeien aan sneltempo. Tijd om de grasmaaier uit het tuinhuis te halen dus. Of niet, want de maand mei werd omgedoopt tot ‘Maai Mei Niet’-maand. Je gras even laten groeien is namelijk goed voor de biodiversiteit. Maai je het gazon liever toch? Of wil je alvast de eerste maaibeurt voorbereiden? Bouwsite Livios vroeg Bart Verelst van Groen Groeien om praktische maaitips.
 2. Switch-medewerkers klappen uit de biecht: “Zelfs een demente man werd erin geluisd”
  PREMIUM

  Switch-medewer­kers klappen uit de biecht: “Zelfs een demente man werd erin geluisd”

  Deze week diende Test Aankoop een klacht in tegen Switch wegens het misleiden van klanten. Wij konden spreken met enkele voormalige werknemers. Ze vertellen onder meer hoe ze werden geconfronteerd met intense druk, intimidatie en agressie: “Het kon een baas niet schelen of we een duur abonnement verkochten aan mensen met een beperking. Desnoods schreven we het op de naam van hun begeleider.”