Volledig scherm
© EPA

Apple stelt iPhone 11 (Pro) voor: extra camera en zelfs heldere foto’s in het donker

Hier zijn ze dan, de nieuwste iPhones. Vandaag besteeg CEO Tim Cook het podium in Californië om de iPhone 11, de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max voor te stellen. De telefoons worden vanaf 20 september verscheept. Ook op komst: een kersverse iPad, een vernieuwde Apple Watch en streamingdienst Apple TV Plus. 

71 reacties

 • Selim Yaldizkaya

  1 jaar geleden
  iPhone weggesmeten geld,!!
 • Benny de Groot

  1 jaar geleden
  Het draait precies enkel nog maar om wat voor een camera er in het telefoontoestel zit. Tegenwoordig is het eerder een fototoestel waar je ook met kan bellen.
 • Su Sawikandra

  1 jaar geleden
  @vera dekoster ; mijn S6 (android) is 5s jaar oud en werkt nog altijd perfect ; het toestel wordt nog steeds ondersteund en maakt betere foto's dan iP5-6-7-8-9. Verder zijn OLED schermen gepatenteerd door Samsung en dus geen uitvinding van Apple.
 • Eric Vaeske

  1 jaar geleden
  Een goed merk hoeft niet steeds te innoveren. Laat de anderen dat doen.
 • Harry Adriaensen

  1 jaar geleden
  Lichtjaren voor, schrijft hier iemand ? Heb een nokia 7+ van 2018, accu 4000 mAh, 3 dagen online, valbestendig blijkbaar, waterdicht merkte ik, snelle updates, camera, geluid, beeld, allemaal top. Geen 300,- Als die over 3 jaar versleten is, kan ik er nog 2 kopen en zit ik 9 jaar in't nief ! Dat ze nog geen fietsen verkopen met een appel op 7990,- en rijdt juist hetzelfde als een norta van 799,- uit 2014 hahahaha
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo

iHLN