AFP
Volledig scherm
© AFP

Apple opent jacht op Netflix met onthulling van eigen streamingdienst

Vandaag lichtte Apple de sluier van Apple TV+, een eigen streamingdienst met films en series. Verder onthulde de elektronicagigant ook abonnementsdiensten voor mobiele games en magazines, en stelde het bedrijf zelfs een eigen kredietkaart voor. Hieronder de hoogtepunten van de avond.

25 reacties

 • Roger De Volder

  4 jaar geleden
  Voor die niet de keynote gezien hebben de ATV app komt ook naar smart TV's van Samsung, LG, Sony, .... dus overal beschikbaar .... net zoals Apple Music ook op Android en Alexa kan ...
 • Pol Segers

  4 jaar geleden
  Dan zullen ze zich wel in hun prijzen moeten zakken.En alsook het delen moeten toestaan.Want anders zal het niet veel aantrek hebben om enkel Apple tv+ te moeten noemen.Europa is niet de US.
 • Willy VDH

  4 jaar geleden
  het grappige hieraan is dat Apple tv+ én Netflix nog steeds een jaar later achter de bal lopen. Het gros van de films en populaire TV series zijn op andere streaming diensten al vertoond, sommige legaal andere dan weer kantje boordje en.., Amazon er is ook nog.
 • bob jansens

  4 jaar geleden
  als Apple zo'n dienst echt succesvol wil organiseren, dan moet Apple de dienst ook toegankelijk maken voor niet-Apple hardware en niet-Apple operating systemen... probleem is dat dan de verkoop van de Apple hardware bedreigd wordt...
 • David Buytaert

  4 jaar geleden
  Dat hebben ze geprobeerd om Netflix te kopen Netflix heeft dat geweigerd