Apple loopt tegen zware dwangsommen in Nederland.
Volledig scherm
Apple loopt tegen zware dwangsommen in Nederland. © REUTERS

Apple loopt tegen zware dwangsommen in Nederland

Apple moet een eerste dwangsom van 5 miljoen euro betalen. De Amerikaanse technologiereus heeft niet aan de eisen van de Nederlandse consumententoezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) voldaan om meerdere betalingsmethoden toe te laten voor datingapps. De dwangsom kan oplopen tot 50 miljoen euro. 

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Apple omhoog op Wall Street na koopadvies Goldman Sachs

  Apple omhoog op Wall Street na koopadvies Goldman Sachs

  Het aandeel Apple stond maandag bij de winnaars op de aandelenbeurzen in New York. Zakenbank Goldman Sachs is het technologieconcern gaan volgen met een koopadvies. De handel op Wall Street verliep verder vrij rustig in afwachting van de verklaringen die president Jerome Powell van de Amerikaanse centrale bank dinsdag en woensdag lokale tijd aflegt in het Congres. Mogelijk wordt daaruit meer duidelijk over het toekomstige rentebeleid van de Federal Reserve.