EPA
Volledig scherm
© EPA

‘Apple gestopt met ontwikkeling smartspeakers na tegenvallende verkoop’

Apple heeft de ontwikkeling van nieuwe smartspeakers, de zogenaamde HomePod-modellen, tijdelijk gestaakt. Dat claimt de doorgaans goed ingevoerde analist Ming-Chi Kuo. Apple bracht dit najaar nog een HomePod mini uit, maar die zou minder succesvol zijn dan gehoopt.

3 reacties

 • Joris Vanderaert

  1 jaar geleden
  Als je via een slimme speaker kan afgeluisterd worden kan dat ook via een gewone smartphone, Gino. Walter heeft het bij het juiste eind. Apple hanteert high end prijzen maar de grote doelgroep is eigenlijk die groep van mensen die niet oneindig veel middelen heeft maar per sé Apple wil kopen. Daar zit een plafond aan.
 • Walter De Weirdt

  1 jaar geleden
  Een beetje betaalbare prijzen zou al een heel verschil maken!Apple denkt zich te kunnen meten met de topmerken der aarde maar het is wel de gewone man in de straat die geld in het bakje van Apple moet brengen.
 • Gino Denil

  1 jaar geleden
  Een slimme speaker heeft nauwelijks meerwaarde. Behalve dat hij kan gebruikt worden om je af te luisteren. Door de fabrikant of door een hacker. Er moet uit een speaker vooral goed geluid komen. En dat vind je beter bij echte fabrikanten van luidsprekers zonder dat je een meerprijs moet betalen voor dubieuze software.
 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.