EPA
Volledig scherm
© EPA

‘Apple gestopt met ontwikkeling smartspeakers na tegenvallende verkoop’

Apple heeft de ontwikkeling van nieuwe smartspeakers, de zogenaamde HomePod-modellen, tijdelijk gestaakt. Dat claimt de doorgaans goed ingevoerde analist Ming-Chi Kuo. Apple bracht dit najaar nog een HomePod mini uit, maar die zou minder succesvol zijn dan gehoopt.

3 reacties

 • Joris Vanderaert

  2 jaar geleden
  Als je via een slimme speaker kan afgeluisterd worden kan dat ook via een gewone smartphone, Gino. Walter heeft het bij het juiste eind. Apple hanteert high end prijzen maar de grote doelgroep is eigenlijk die groep van mensen die niet oneindig veel middelen heeft maar per sé Apple wil kopen. Daar zit een plafond aan.
 • Walter De Weirdt

  2 jaar geleden
  Een beetje betaalbare prijzen zou al een heel verschil maken!Apple denkt zich te kunnen meten met de topmerken der aarde maar het is wel de gewone man in de straat die geld in het bakje van Apple moet brengen.
 • Gino Denil

  2 jaar geleden
  Een slimme speaker heeft nauwelijks meerwaarde. Behalve dat hij kan gebruikt worden om je af te luisteren. Door de fabrikant of door een hacker. Er moet uit een speaker vooral goed geluid komen. En dat vind je beter bij echte fabrikanten van luidsprekers zonder dat je een meerprijs moet betalen voor dubieuze software.