CEO Tim Cook, met op de achtergrond de hoofdkantoren van Apple in Cupertino, Californië.
Volledig scherm
CEO Tim Cook, met op de achtergrond de hoofdkantoren van Apple in Cupertino, Californië. © via REUTERS

Apple geen fan van thuiswerk: Tim Cook wil personeel in september terug op kantoor

De CEO van Apple, Tim Cook, heeft een memo rondgestuurd naar het hele bedrijf waarin hij het personeel aanmaant om in september terug naar kantoor te komen. Thuiswerk kán nog voor sommigen, maar dan maximum twee dagen in de week. Voor Cook kan thuiswerk niet op tegen persoonlijke samenwerking.

4 reacties

 • Pim Pauwels

  2 maanden geleden
  Aaah dat is de reden dat hun producten een pak duurder zijn als de concurrenten en kwaliteit meestal net onder de concurrenten!
 • Frankie Albert Goethals

  2 maanden geleden
  Apple werknemers werken op Apple, dus ja ik kan begrijpen dat je dan best op kantoor werkt met de technische ondersteuning naast jou.
 • Dirk Tuymans

  2 maanden geleden
  Meer dan de helft van de thuiswerkers doen ook maar de helft dan anders. S’morgens gaan ze wel aanschuiven bij de bakker terwijl hun pc’tje opstaat. Ken voorbeelden genoeg.
 • Bart Van Brabant

  2 maanden geleden
  Weer een reden bij om die luxe bocht niet aan te schaffen.
 1. Siri wist het al: Apple-event op 20 april. Wat kunnen we verwachten?

  Siri wist het al: Ap­ple-event op 20 april. Wat kunnen we verwachten?

  Het eerste event van Apple dit jaar vindt dinsdag plaats. Dat verklapte Siri gisteren al aan de Amerikanen en het ‘Spring Loaded’-event staat nu ook aangekondigd op de website van de techgigant uit Cupertino. Wat kunnen we ervan verwachten? Dat gaat van de nieuwe iPad Pro over de langverwachte AirTags tot nieuwe Macs. Maar zoals altijd: niets is zeker, veel is mogelijk. U kan het dinsdag om 19 uur allemaal rechtstreeks volgen via HLN Live.

iHLN