Apple-CEO Tim Cook.
Volledig scherm
Apple-CEO Tim Cook. © AFP

Apple-CEO Tim Cook pleit voor wereldwijde privacywetten

Tim Cook heeft tijdens een toespraak rond privacy en databescherming gepleit voor wereldwijde privacywetten. Tegelijkertijd waarschuwde de Apple-CEO dat de huidige aanpak nog te veel polarisatie en ook geweld met zich meebrengt.

4 reacties

 • erik vercammen

  1 jaar geleden
  Een utopie, een dictatoriaal land of communistisch land zal nooit zo beschermend zijn in privacy als een westers land. Zulke landen willen alles weten over hun onderdanen.
 • Luc De Wolf

  1 jaar geleden
  Eindelijke. Facebook kan sociaal gezien wel belangrijk zijn voor de gebruikers, maar is eigenlijk uitgegroeid tot een onbeheersbaar monster dat als enige doel heeft om zichzelf in leven te houden en op te blazen.
 • wesley netnem

  1 jaar geleden
  Men zou ook beter wereldwijd nieuwe Belasting en Herverdelings wetten maken en aannemen ! 10% mensen op deze planeet bezitten 82% van het geld en kapitaal terwijl moet de rest 7,6 miljard mensen het met de rest 18% zien rond te komen !!
 • Kris Van Alen

  1 jaar geleden
  En effectief handhaven met zware straffen. GDPR is al achterdeurtjespolitiek aan het worden
 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.