Tim Cook toont de nieuwe iPhone 12, die zonder oortjes en lader zal worden geleverd.
Volledig scherm
Tim Cook toont de nieuwe iPhone 12, die zonder oortjes en lader zal worden geleverd. © EPA

Apple blijft vanwege Franse wet oortjes leveren bij iPhones in Frankrijk

iHLNApple blijft in Frankrijk iPhones verkopen met EarPods-oortjes. Verkopers zijn in Frankrijk namelijk verplicht om een dergelijk accessoire te leveren aan de klant, als die daar om vraagt. Apple wil de iPhones juist zonder oortjes leveren.

2 reacties

 • ghislain geerts

  8 maanden geleden
  Meneer Weymels ieder land heeft nog altijd zijn eigen wetgeving en daarom moet de EU veel meer te zeggen hebben zodanig dat de wetgeving overal hetzelfde is .
 • Bruno Weymeis

  8 maanden geleden
  Tot daar de o zo geweldige EU! Het ging weer niet om voor gans de EU dezelfde voorwaarden op te leggen. De Fransen waren slimmer dan al de rest!
 1. Apple lanceert iPhone met 5G, maar heeft het nut om nu al zo'n toestel te kopen in België? Onze techspecialist legt uit
  PREMIUM

  Apple lanceert iPhone met 5G, maar heeft het nut om nu al zo'n toestel te kopen in België? Onze techspecia­list legt uit

  Dinsdag lanceerde Apple de iPhone 12, 12 Pro (Max) en 12 Mini. Vier nieuwe toestellen met één grote gemeenschappelijke factor: 5G. Smartphonefabrikanten lijken klaar te zijn voor het nieuwe en vooral snellere mobiele internet, maar is België dat ook? “Wanneer 5G er effectief bij ons komt, is koffiedik kijken omdat de deelstaten het niet eens raken over wie hoeveel geld krijgt van de opbrengsten”, aldus onze techspecialist. Is het dan wel een goed idee om al te investeren in een smartphone met 5G? En is het überhaupt belangrijk om over te schakelen?