De woning in Vichte.
Volledig scherm
De woning in Vichte. © RV

Woning voor opvang asielzoekers van sociaal huis bekogeld met appelen en tomaten

In Vichte (Anzegem) is afgelopen weekend een woning van het Sociaal Huis waar asielzoekers opgevangen worden met appelen en tomaten bekogeld. Gemeenteraadslid Jeremie Vaneeckhout (Inzet) plaatste een video op zijn Facebookpagina en veroordeelt dergelijke praktijken.

31 reacties

 • carine debosscher

  1 jaar geleden
  Alexi kan al een woordje nederlands namelijk crapuul, daar moeten wij voor betalen om ons te laten uitschelden. O dierbaar België.
 • Alexi Sikova

  1 jaar geleden
  het vlaamse crapuul toont zich weer aan zijn mooiste kant
 • Fred Valk

  1 jaar geleden
  De politiek heeft gekozen oor een cordon sanitaire, een groot deel van de kiezers verbannen en de discussie uitgesloten. Met politieke stromingen gaat men is discussie maar sluit men niet uit. Het resultaat is een toenemende polarisatie.
 • Annie Broeckx

  1 jaar geleden
  Als je reeds jaren door eigen politiekers bestempeld wordt als racist,onverdraagzame,enz.gaan de mensen zich zo gaan gedragen.Als je reeds jaren ziet dat een andere cultuur op de eerste plaats gezet en gepamperd wordt gaan mensen zich zo gaan gedragen.Leg de schuld dus niet bij de mensen!
 • Maurice Keukelaers

  1 jaar geleden
  Er is klacht ingediend voor de "beschadiging" aan het gebouw. Is dat niet olie op het vuur kappen ? Is dat spreken met de mensen ? Begrijpelijk dat de mensen stilaan in opstand komen.
 1. Ook brandweerzone en gemeente onderzoeken of gevallen topman Midow geld verduisterde bij hen: “We willen zekerheid”
  Roeselare/Wielsbeke/Ingelmunster

  Ook brandweer­zo­ne en gemeente onderzoe­ken of gevallen topman Midow geld verduister­de bij hen: “We willen zekerheid”

  Guy S. uit Roeselare heeft de speurders een gedetailleerd overzicht bezorgd van de bedragen die hij jarenlang heeft verduisterd in zijn functie van financieel topman van de politiezone Midow. De 49-jarige man bekende vorige week dat hij de zone 630.000 euro lichter maakte. Bij de hulpverleningszone Midwest en de gemeente Wielsbeke, waar hij ook de financiële touwtjes in handen had, zijn intussen alle alarmbellen afgegaan.
 2. Groen na chaotische digitale gemeenteraad: “We vragen om voortaan over twee avonden te spreiden”
  Kortrijk

  Groen na chaotische digitale gemeente­raad: “We vragen om voortaan over twee avonden te spreiden”

  De digitale gemeenteraad eindigde in de nacht van maandag 19 op dinsdag 20 april in chaos, door een overvolle agenda en internetproblemen. “De maat is vol. We vragen gezien de zware agenda’s om voortaan over twee avonden te spreiden”, laat Groen-fractieleider David Wemel weten. “Alleen zo kunnen debatten kwaliteitsvol plaatsvinden. Wat het beleid enkel ten goede komt.”
 3. Brasserie Falstaff failliet: “Blijven wachten tot horeca mag heropenen, dat hou je financieel niet vol”
  PREMIUM
  Kortrijk

  Brasserie Falstaff failliet: “Blijven wachten tot horeca mag heropenen, dat hou je financieel niet vol”

  De in Kortrijk gekende brasserie Falstaff is failliet. Zaakvoerders Koen Tieghem (48) en Vicky Vanacker (48) legden zelf de boeken neer: “Zo jammer, mijn man werkte bijna heel zijn leven in de horeca. Het was financieel niet meer houdbaar. Het duurt te lang voor de horeca mag heropenen”, zegt Vicky. Er is een curator aangesteld. De eigenaar gaat op zoek naar een overnemer.
 1. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af

 2. Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt
  Play

  Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt