De woning in Vichte.
Volledig scherm
De woning in Vichte. © RV

Woning voor opvang asielzoekers van sociaal huis bekogeld met appelen en tomaten

In Vichte (Anzegem) is afgelopen weekend een woning van het Sociaal Huis waar asielzoekers opgevangen worden met appelen en tomaten bekogeld. Gemeenteraadslid Jeremie Vaneeckhout (Inzet) plaatste een video op zijn Facebookpagina en veroordeelt dergelijke praktijken.

31 reacties

 • carine debosscher

  4 jaar geleden
  Alexi kan al een woordje nederlands namelijk crapuul, daar moeten wij voor betalen om ons te laten uitschelden. O dierbaar België.
 • Alexi Sikova

  4 jaar geleden
  het vlaamse crapuul toont zich weer aan zijn mooiste kant
 • Freddy Valcke

  4 jaar geleden
  De politiek heeft gekozen oor een cordon sanitaire, een groot deel van de kiezers verbannen en de discussie uitgesloten. Met politieke stromingen gaat men is discussie maar sluit men niet uit. Het resultaat is een toenemende polarisatie.
 • Roland Peeters

  4 jaar geleden
  Als je reeds jaren door eigen politiekers bestempeld wordt als racist,onverdraagzame,enz.gaan de mensen zich zo gaan gedragen.Als je reeds jaren ziet dat een andere cultuur op de eerste plaats gezet en gepamperd wordt gaan mensen zich zo gaan gedragen.Leg de schuld dus niet bij de mensen!
 • Maurice Keukelaers

  4 jaar geleden
  Er is klacht ingediend voor de "beschadiging" aan het gebouw. Is dat niet olie op het vuur kappen ? Is dat spreken met de mensen ? Begrijpelijk dat de mensen stilaan in opstand komen.