Leerkracht Lieven Roose (53) uit Anzegem laat een grote leegte achter in de Sint-Vincentiusschool, in zijn gemeente.
Volledig scherm
Leerkracht Lieven Roose (53) uit Anzegem laat een grote leegte achter in de Sint-Vincentiusschool, in zijn gemeente. © Sint-Vincentius Anzegem

Wiskundeleerkracht (53) sterft bij ongeval tijdens fietstocht

AnzegemBij een ongeval in Wortegem-Petegem is woensdagnamiddag Lieven Roose uit Anzegem om het leven gekomen. De 53-jarige man is vakleraar wiskunde in de Sint-Vincentiusschool in zijn gemeente.

 1. Zware brand legt klooster in Heule in de as: “We hebben de 21 zusters gelukkig snel kunnen evacueren, maar hun geliefde kapel is reddeloos verloren”
  Play
  Heule

  Zware brand legt klooster in Heule in de as: “We hebben de 21 zusters gelukkig snel kunnen evacueren, maar hun geliefde kapel is reddeloos verloren”

  In Heule (Kortrijk) heeft dinsdagmorgen een hevige brand gewoed in de kapel van het klooster bij de school Spes Nostra. Zestig brandweermannen werden ingezet om het vuur te blussen. De kapel is verloren en de zolderverdieping is over twintig meter volledig weggebrand. De lessen op dinsdag werden alvast opgeschort, de school zet zoveel mogelijk in op afstandsonderwijs.
 1. Axel heeft goed nieuws voor Christa: tot haar grote verbazing erft ze 16.000 euro
  Play

  Axel heeft goed nieuws voor Christa: tot haar grote verbazing erft ze 16.000 euro

 2. Geen kat zo verwend als deze drie!
  Play

  Geen kat zo verwend als deze drie!