De fietsstraat in de Beukenhofstraat werd begin 2020 geopend. De fietsstraat wordt twee jaar later opgedoekt
Volledig scherm
De fietsstraat in de Beukenhofstraat werd begin 2020 geopend. De fietsstraat wordt twee jaar later opgedoekt © Henk Deleu

Vichte krijgt extra fietsstraten en zone 30, fietsstraat in te drukke Beukenhofstraat verdwijnt wel

VichteAls de borden tijdig geleverd worden, worden in Vichte vanaf de tweede helft van februari extra fietssstraten en een zone 30 van kracht. Ook opmerkelijk: de fietsstraat in de Beukenhofstraat wordt afgeschaft. De Beukenhofstraat wordt weer een tijdelijke zone 30, enkel bij begin en einde van schooltijden. De Beukenhofstraat was niet geschikt als fietsstraat. Er worden gemiddeld 5.500 voertuigen per dag geteld, terwijl fietsstraat-richtlijnen maximaal 2.000 voertuigen adviseren.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Kortrijk voert strijd tegen homohaat op: “Durf met je verhaal naar de politie stappen, er is geen machocultuur meer”
  PREMIUM
  Kortrijk

  Kortrijk voert strijd tegen homohaat op: “Durf met je verhaal naar de politie stappen, er is geen machocul­tuur meer”

  Te veel haatmisdrijven blijven onder de radar, uit vrees om niet au sérieux genomen te worden. “We luisteren bij de politie met respect naar élk verhaal. Want iedereen moet in Kortrijk zichzelf kunnen zijn”, zegt hoofdinspecteur Ferdinand Depypere. Er is jaarlijks sprake van enkele tientallen meldingen bij de politie, maar in realiteit zijn er dus wellicht (veel) meer incidenten.