Vaatwasser vat vuur in berging
Volledig scherm
Vaatwasser vat vuur in berging © Alexander Haezebrouck

Vaatwasser vat vuur in berging: Bewoonster naar ziekenhuis met rookintoxicatie

AnzegemIn de berging van een woning langs de Statiestraat in Anzegem vatte dinsdagnamiddag iets voor 16 uur een vaatwasser vuur. De brandende vaatwasser zette de berging en het huis onder de rook. De kinderen konden vluchten naar de tuin en ook de honden en katten werden in veiligheid gebracht. De bewoonster werd naar het ziekenhuis gebracht met rookintoxicatie.

 1. TVH schenkt 15.000 euro aan twee goede doelen
  waregem

  TVH schenkt 15.000 euro aan twee goede doelen

  De medewerkers van onderdelenspecialist TVH hebben 15 000 euro geschonken aan twee goede doelen. Zowel BiJeVa vzw en Villa Berke kregen elk een cheque van 7500 euro overhandigd. Het bedrijf organiseert het hele jaar door verschillende acties voor het goede doel. Zo vond tijdens de eindejaarsperiode een Wintermarkt plaats en werd een tombola georganiseerd om geld in te zamelen voor de twee vzw’s. Die acties brachten 7500 euro op, het bedrijf verdubbelde dat bedrag.
 2. De ‘opruimwerken’ in het Sint-Arnolduspark? In opdracht van de burgemeester: “Biodiversiteit ís belangrijk. Maar niemand wil ratten, toch?”
  anzegem

  De ‘opruimwer­ken’ in het Sint-Arnoldus­park? In opdracht van de burgemees­ter: “Biodiver­si­teit ís belangrijk. Maar niemand wil ratten, toch?”

  De aannemer die volgens Natuurpunt Krekel Anzegem een ‘ravage’ aanrichtte in het Sint-Arnolduspark in Tiegem? Die werd uitgestuurd in opdracht van de burgemeester. “Ik kreeg zelfs klachten over ratten binnen”, zegt burgemeester Gino Devogelaere (Samen Eén), die hier uitlegt waarom hij opdracht gaf voor een ‘grote kuis’.
 1. Man die ‘aangenomen zoon’ bespiedt via spyware op telefoon voor rechter: “Ik heb mijn excuses al aangeboden”
  Deerlijk/Kortrijk/Kuurne/Harelbeke

  Man die ‘aangenomen zoon’ bespiedt via spyware op telefoon voor rechter: “Ik heb mijn excuses al aangeboden”

  Het openbaar ministerie heeft in de correctionele rechtbank van Veurne tot 18 maanden gevangenisstraf gevorderd in een dossier rond spyware. Een 60-jarige man uit Deerlijk gebruikte de software om een jonge kerel te bespieden. Ook de verkopers van de software stonden terecht. “We wisten helemaal niet dat dit strafbaar was.” Het relaas van hoe de mannen te werk gingen.