De aanzienlijke buit van de inbraken in bestelwagens in Vichte, goed voor een waarde tussen de 25 en 30.000 euro, kon gerecupereerd worden.
Volledig scherm
De aanzienlijke buit van de inbraken in bestelwagens in Vichte, goed voor een waarde tussen de 25 en 30.000 euro, kon gerecupereerd worden. © PZ Mira

Dieven gevat op snelweg na roof van werkmateriaal uit bestelwagens in Vichte

Op de vlucht naar hun thuisland werden woensdagmorgen in alle vroegte op de E17 twee gangsters gevat die even tevoren met twee andere kompanen in Vichte hadden ingebroken in minstens drie bestelwagens. De buit kon gerecupereerd worden. Diefstallen uit bestelwagens zijn al vele weken en maanden een plaag in de regio.

 1. Westtoer bundelt wandeltips voor alle 64 West-Vlaamse steden en gemeenten: “Onze provincie telt bijna 2.200 kilometer aan wandelwegen”
  West-Vlaanderen

  Westtoer bundelt wandeltips voor alle 64 West-Vlaam­se steden en gemeenten: “Onze provincie telt bijna 2.200 kilometer aan wandelwe­gen”

  Het provinciebedrijf Westtoer geeft West-Vlamingen tips om in hun buurt of in hun provincie gezond op stap te gaan. “In deze tijden krijgt het woord ‘buiten’ een extra dimensie. Wandelen is gezond, helpt om te ontspannen en biedt een vakantiegevoel”, aldus Sabien Lahaye-Battheu, gedeputeerde en voorzitter van Westtoer. Het initiatief mikt ook op gezinnen met kinderen die in hun regio unieke plekken kunnen ontdekken.
 2. Burgemeester pikt kritiek over troosteloos beeld van Oudenaarde in de Ronde niet: “Onze stad kwam in veel tv-programma’s aan bod”
  Oudenaarde

  Burgemees­ter pikt kritiek over trooste­loos beeld van Oudenaarde in de Ronde niet: “Onze stad kwam in veel tv-programma’s aan bod”

  “Samen met de organisator van de Ronde van Vlaanderen hebben we bekeken hoe we Oudenaarde nog meer in de kijker konden plaatsen en dat is zeker gelukt, want naast extra zendtijd kwamen we aan bod in tal van extra tv-programma’s”, zegt burgemeester Marnic De Meulemeester (Open Vld). Hij reageert daarmee op kritiek van oppositieraadslid Kristof Meerschaut (N-VA).
 1. #zorgvoorlicht Zo zorgt Vlaanderen voor licht in donkere dagen
  Play

  #zorgvoor­licht Zo zorgt Vlaanderen voor licht in donkere dagen

 2. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt