De brandweer moest een deel van de dakpannen verwijderen om tot bij de brand te geraken.
Volledig scherm
De brandweer moest een deel van de dakpannen verwijderen om tot bij de brand te geraken. © Alexander Haezebrouck

Brand in nok nieuwbouwwoning vernielt zolderverdieping en deel van dak

AnzegemIn de Stientjesstraat in Anzegem brak zondagavond omstreeks 23 uur brand uit op de zolderverdieping van een nieuwbouwwoning. De bewoners die nog maar enkele maanden in het huis wonen, konden tijdig het huis verlaten. De brandweer moest een deel van de dakpannen verwijderen om tot bij de brand te geraken.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Papa en opa van Prinses Lara rijden de Ronde in het roze, om mee te strijden met (klein)dochter: “Opbrengst van truitjes gaat naar Kinderkankerfonds”

  Papa en opa van Prinses Lara rijden de Ronde in het roze, om mee te strijden met (klein)dochter: “Opbrengst van truitjes gaat naar Kinderkan­ker­fonds”

  Een jaar geleden kleurde de Ronde van Vlaanderen roze voor de toen tweejarige Lara uit Kruisem. Het meisje was net gestart met een behandeling tegen leukemie. Het leek even goed te gaan, vandaag is de kanker terug en de chemotherapie hevig. Opa Ward en papa Pieter fietsen de toeristenronde in een roze trui om geld in te zamelen voor het Kinderkankerfonds.
  Kluisbergen