Het ongeval zondagmorgen in de Kerkstraat in Anzegem
Volledig scherm
Het ongeval zondagmorgen in de Kerkstraat in Anzegem © Alexander Haezebrouck

Beschonken chauffeur (26) knalt tegen oudere bestuurder die wil indraaien: “Eerste keer dat ik zo achter het stuur kruip”

AnzegemIn de Kerkstraat in Anzegem is een bestuurder zondagmorgen iets voor 7 uur tegen een andere auto gebotst die stilstond op de rijbaan. Die bestuurder wilde indraaien om zich te parkeren. De oudere bestuurder van het aangereden voertuig werd gewond afgevoerd. De aanrijder legde een positieve ademtest af.

 1. Muziekfestival steunt jongeren met psychische problemen
  Kortrijk

  Muziekfes­ti­val steunt jongeren met psychische problemen

  Durfbar in Broelkaai 6 vormt op zaterdag 24 september het decor voor Boomfest. Dat tweejaarlijks festival geeft kinderen, jongeren, ouders en oud-leerlingen van freinetscholen De Levensboom en ‘tvier de kans om hun artistiek talent aan een groot publiek te tonen. De opbrengst gaat naar De Patio. Die afdeling van de Groep Zorg Heilige Familie levert prachtig werk met jongeren met psychische problemen, die onder toezicht staan van de jeugdrechtbank.
 2. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.