INGOOIGEM: de vrachtwagen botste in de rechterflank van de Citroën C2 van de dame.
Volledig scherm
INGOOIGEM: de vrachtwagen botste in de rechterflank van de Citroën C2 van de dame. © LSI

Automobiliste gewond na botsing met vrachtwagen in Ingooigem

Ingooigem/KluisbergenAan de kerk van Ingooigem (Anzegem) is maandagvoormiddag een 72-jarige automobiliste uit Anzegem gewond geraakt bij een verkeersongeval. De N36 bleef een tijdje plaatselijk voor het verkeer afgesloten.

 1. Ouders van Daan (14) urenlang verhoord door politie: “Onderzoek naar pesterijen op school lijkt nu echt begonnen”
  PREMIUM
  Waregem

  Ouders van Daan (14) urenlang verhoord door politie: “Onderzoek naar pesterijen op school lijkt nu echt begonnen”

  De politie heeft de ouders van Daan — de jongen van 14 die uit het leven stapte na aanhoudende pesterijen — urenlang verhoord. Daarbij deden moeder en vader hun relaas van de laatste weken en het laatste weekend met hun zoon. Het is de eerste stap in een onderzoek dat wellicht nog even zal duren. Zo is er veel onduidelijkheid over een foto van Daan die op school rondging en een incident op een fuif in het weekend voor zijn dood.
 2. “Nood aan gezonde en voedzame ontbijtjes is zó hoog”: Jonge mama’s lanceren met ‘groats’ lekkere havermout voor baby’s en kindjes
  Kortrijk/Waregem

  “Nood aan gezonde en voedzame ontbijtjes is zó hoog”: Jonge mama’s lanceren met ‘groats’ lekkere havermout voor baby’s en kindjes

  Elke Vanhollebeke (33) uit Heule en Clara Desmet (29) uit Waregem stellen ‘groats’ voor. Dat zijn ontbijtjes en vieruurtjes voor baby’s en kinderen vanaf acht maanden, met havermout en fruit. “Volwassenen worden om de oren geslagen met granola’s, wij trekken die markt naar babyvoeding door, ouders zitten daar echt op te wachten”, vertellen de jonge mama’s.