INGOOIGEM: de vrachtwagen botste in de rechterflank van de Citroën C2 van de dame.
Volledig scherm
INGOOIGEM: de vrachtwagen botste in de rechterflank van de Citroën C2 van de dame. © LSI

Automobiliste gewond na botsing met vrachtwagen in Ingooigem

Ingooigem/KluisbergenAan de kerk van Ingooigem (Anzegem) is maandagvoormiddag een 72-jarige automobiliste uit Anzegem gewond geraakt bij een verkeersongeval. De N36 bleef een tijdje plaatselijk voor het verkeer afgesloten.

 1. “Wachtlijsten voor sociale woningen zijn te lang, we juichen voorstellen om ook de private sector te laten meehelpen net toe”
  Kortrijk

  “Wachtlijs­ten voor sociale woningen zijn te lang, we juichen voorstel­len om ook de private sector te laten meehelpen net toe”

  Uitspraken van algemeen directeur Ilse Piers van Wonen Regio Kortrijk doen stof opwaaien. Ze vindt het voorstel van minister van Wonen Matthias Diependaele (N-VA), om zo’n half miljard euro voor sociale woningbouw naar de privé door te schuiven, een fout signaal. “Het is net liberaal om ook via private partners sociale huurwoningen te creëren”, reageert schepen Wout Maddens.
 2. Buurt wuift postbode Louis uit na 35 jaar: “Louis was een postbode uit de duizend”
  PREMIUM
  Vichte

  Buurt wuift postbode Louis uit na 35 jaar: “Louis was een postbode uit de duizend”

  Postbode Louis Parmentier (60) uit Anzegem heeft vanmorgen zijn laatste brieven uitgedeeld. Enkele bewoners uit Vichte organiseerden een warm afscheid voor hun favoriete postbode, met ballonnen, een erehaag, cadeautjes en taart. “Postbode Louis is een topper”, zegt bewoner Patrick Holderbeke. “Als hij met een pakje aan de deur staat, en je bent niet thuis, dan komt hij later die dag nog eens terug.”