De vrouw had het vaak op sterke drank gemunt.
Volledig scherm
De vrouw had het vaak op sterke drank gemunt. © ANP XTRA

Alcoholverslaafde vrouw pleegt vijf keer diefstal bij Okay

AnzegemEen alcoholverslaafde vrouw uit Anzegem moet zich laten begeleiden voor haar probleem. Dat besliste de Kortrijkse strafrechter. Doet ze dat stipt, dan blijven acht maanden celstraf en 600 euro boete voorwaardelijk. Ze kreeg die omdat ze vijf winkeldiefstallen pleegde bij warenhuis Okay in Vichte (Anzegem). Telkens ging ze er met sterke drank of sigaretten vandoor.

 1. Voka West-Vlaanderen vraagt duidelijkheid rond professionele verplaatsingen van en naar het buitenland: “De tijdelijke ban op niet-essentiële reizen mag de professionele activiteiten niet raken”
  Kortrijk

  Voka West-Vlaanderen vraagt duidelijk­heid rond professio­ne­le verplaat­sin­gen van en naar het buitenland: “De tijdelijke ban op niet-essentiële reizen mag de professio­ne­le activitei­ten niet raken”

  “Professionele internationale verplaatsingen moeten ongehinderd en onverminderd kunnen blijven doorgaan. Het gaat om de bevoorrading van onze economie en om de uitwisseling van gespecialiseerde arbeidskrachten.” Dat zegt Bert Mons van Voka West-Vlaanderen in een reactie op de beslissing van het Overlegcomité dat niet-essentiële reizen verbiedt.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo