Juf Ilse Michels met buddy’s Davy Van den Berghe en Django Lamont, toen ze nog aan het strijden was en zich zelf mee inzette voor het Kinderkankerfonds.
Volledig scherm
Juf Ilse Michels met buddy’s Davy Van den Berghe en Django Lamont, toen ze nog aan het strijden was en zich zelf mee inzette voor het Kinderkankerfonds. © Henk Deleu

24 urenloop eert overleden juf: “We gaan Ilse nooit vergeten”

Juf Ilse Michels (45) uit Kruisem, ze overleed op 4 juli aan de gevolgen van pancreaskanker, krijgt een eerbetoon. Basisschool Het Bollebos, familie en vrienden houden zaterdag een 24 urenloop voor het Kinderkankerfonds. “We gaan Ilse nooit vergeten”, zegt directrice Ilse Delombaerde. De initiatiefnemers lopen tijdens De Warmste Week met de cheque naar Studio Brussel in Kortrijk.

0 reacties

 1. Handweefgetouw nodigt mensen uit om samen te komen: “We mogen niet verder vervreemden van elkaar”
  Kortrijk

  Handweefge­touw nodigt mensen uit om samen te komen: “We mogen niet verder vervreem­den van elkaar”

  Lisa Debeerst (22) wil in Kortrijk een tour houden met een authentiek handweefgetouw, om buurtbewoners samen aan wandtapijten te laten werken. “We vervreemden, deels door corona, steeds meer van elkaar. Dit project laat toe om elkaar weer te ontmoeten en je buren te leren kennen. Wat goed is voor onze mentale gezondheid”, vertelt Lisa Debeerst. Ze houdt een growfunding, om haar uniek en fijn project VERweven VERwonderen te doen slagen. Ook het creatief nest Bolwerk is een belangrijke partner van het project.
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije