De rechtbank van Kortrijk.
Volledig scherm
De rechtbank van Kortrijk. © Maxime Petit

18 maanden cel met uitstel en contactverbod voor man (32) na relatie met minderjarig meisje

AnzegemEen 32-jarige man uit Anzegem is veroordeeld tot 18 maanden celstraf met uitstel omdat hij enkele jaren geleden een relatie aanging met een toen 15-jarig meisje. Beiden hadden ook seks. Het meisje wilde niet maar uiteindelijk gaf ze toch toe nadat hij daarop aandrong, het meisje raakte zelfs zwanger. Toen de relatie stuk liep plaatste hij naaktfoto’s en haar gsm-nummer op een pornowebsite.

 1. Meerderheidspartij INZET distantieert zich van beslissing burgemeester om Sint-Arnolduspark op te ruimen: “Dit verdient publieke uitleg”
  anzegem

  Meerder­heids­par­tij INZET distanti­eert zich van beslissing burgemees­ter om Sint-Arnoldus­park op te ruimen: “Dit verdient publieke uitleg”

  Het laatste is nog niet gezegd en geschreven over de onderhoudswerken die werden uitgevoerd in het Sint-Arnolduspark in Anzegem. In opdracht van de burgemeester voerde een aannemer vorige week opruimingswerken uit in het park, maar volgens Natuurpunt Krekel Anzegem richtte die aannemer een ware ravage aan, en is onherstelbare schade aangericht voor de biodiversiteit in het natuurgebied. De groene politieke partij INZET reageerde al op facebook, en raadslid Jeremie Vaneeckhout (nationaal co-voorzitter Groen) belooft een vraag te stellen in de gemeenteraad volgende week.
 1. Harten troef! Onze reporter laat zich klaarstomen voor WK manillen en raakt nét niet van de kaart: “‘Rechts’ of ‘averechts’ spelen? Ik hoor het donderen in Keulen”
  PREMIUM
  Deerlijk

  Harten troef! Onze reporter laat zich klaarsto­men voor WK manillen en raakt nét niet van de kaart: “‘Rechts’ of ‘averechts’ spelen? Ik hoor het donderen in Keulen”

  Heel Vlaanderen speelt wel af en toe een potje manillen. Maar wie zich op 18 februari in het West-Vlaamse Deerlijk tot wereldkampioen in dit kaartspel wil kronen, heeft heel wat méér nodig dan alleen wat basiskennis. Onze reporter doet een gooi naar de felbegeerde wereldtitel. Ter voorbereiding trok naar een volkse kaarting, mét groentenbokalen als inzet, om er van doorwinterde manillers de kneepjes te leren. “Als je maat troef heeft gemaakt, kom je áltijd je troef uit... tenzij je een renong hebt.”