Illustratiebeeld: de Antwerpse Ring.
Volledig scherm
Illustratiebeeld: de Antwerpse Ring. © © Marc De Roeck

Zware ochtendspits op Antwerpse ring en E313 door defect voertuig en ongeval

AntwerpenDe zware ochtendspits van maandagochtend op de Antwerpse Ring en de E313 werd veroorzaakt door een defect voertuig en een ongeluk in Deurne. Een wagen werd daar aangereden door een vrachtwagen en moest worden getakeld.

 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  2

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.
 2. Inges elektrische fiets door politie in beslag genomen: "Door de gashendel wordt het beschouwd als bromfiets, dat had de handelaar mij niet verteld”
  Antwerpen

  Inges elektri­sche fiets door politie in beslag genomen: "Door de gashendel wordt het beschouwd als bromfiets, dat had de handelaar mij niet verteld”

  Inges elektrische fiets werd begin deze week in beslag genomen tijdens een willekeurige controleactie. Volgens de politie heeft het voertuig een gashendel en wordt het daarom als een bromfiets beschouwd. “Mijn fietsenhandelaar heeft mij een niet-gereglementeerd voertuig verkocht. Ik was me daar niet van bewust en voel mij onmenselijk behandeld.”