Zwaargewond slachtoffer en verdachte van caféruzie stonden geseind bij politie

Antwerpen/BorgerhoutEen man is donderdagochtend rond 6 uur zwaargewond geraakt bij een vechtpartij op de Turnhoutsebaan. De politie heeft het voetpad en een deel van de rijweg afgesloten. Het verkeer wordt wel doorgelaten. De man werd door enkele onbekenden in elkaar geslagen.

 1. Nergens verlaten zoveel jongeren de schoolbanken zonder diploma als in Antwerpen: “Het is vijf na twaalf”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Nergens verlaten zoveel jongeren de schoolban­ken zonder diploma als in Antwerpen: “Het is vijf na twaalf”

  Met een jaarlijks gemiddelde van 1.200 leerlingen is de ongekwalificeerde uitstroom van achttienjarigen in Vlaanderen nergens zo hoog als in Antwerpen. Een infobeurs van het A’REA UP plan - onder de vleugels van schepen voor Onderwijs Jinnih Beels (Vooruit) - moet leerlingen daarom bewuster naar de juiste studiekeuze duwen. Dweilen met de kraan open? “Vlaanderen moet over de partijpolitiek durven kijken en beseffen dat we hier in Antwerpen aan het verzuipen zijn.”
 2. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.
 1. Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgeborene”
  HLN Shop

  Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgebore­ne”

  Slaap je slecht door stress, angstgevoelens of andere medische klachten? Dan biedt een verzwarend deken misschien wel verlichting. Dit bijzondere item claimt je een betere nachtrust te bezorgen én je gezondheid een boost te geven. Maar kan een ander deken jouw welzijn écht bevorderen? Hoe gaat dat in zijn werk? En heeft iedereen er baat bij? HLN Shop vroeg raad aan Laurens Habers, sportkinesist en medevennoot van Praktijk Corpus in Antwerpen.