CVDP
Volledig scherm
PREMIUM
© CVDP

“Zulke tactieken zijn enkel voor losers”: man die ex belaagde en afperste voor 300.000 euro riskeert 2 jaar cel

AntwerpenBeklaagde Peter V. (55) reageerde niet al te best toen zijn relatie met Magdalena op de klippen liep. Hij begon haar te stalken en stuurde honderden berichten waarin hij dreigde haar te verkrachten en vermoorden. Hij probeerde haar ook te laten ontslaan. De procureur kon er alvast niet mee lachen. “Dat is het laagste van het laagste. Enkel losers gebruiken zulke tactieken.”

  1. ASSISEN. “Ja, ik had een mes bij. Ongeveer zo groot als mijn onderarm”: wat was rol van Joëls liefdesrivaal tijdens dodelijke 22 seconden?
    PREMIUM
    Antwerpen

    ASSISEN. “Ja, ik had een mes bij. Ongeveer zo groot als mijn onderarm”: wat was rol van Joëls liefdesri­vaal tijdens dodelijke 22 seconden?

    Een langverwacht moment in het assisenproces tegen Bryan Reyes del Rosario: het verhoor van Ezequiel S.V., bijgenaamd ‘Bebo’. Hij was tenslotte de liefdesrivaal die het aan de stok had met Joël Ozuna, niet Reyes del Rosario. Maar ook na het verhoor van Bebo bleef de assisenzaal met een pak vragen achter, tot ergernis van de voorzitter. “Moet ik u eraan herinneren dat u onder eed staat, meneer?”