Yasmine Kherbache (sp.a) geeft verduidelijking aan Philippe De Backer (Open Vld)
Volledig scherm
Yasmine Kherbache (sp.a) geeft verduidelijking aan Philippe De Backer (Open Vld) © Klaas De Scheirder

Zuiderdokken: gemeenteraad keurt bovengrondse heraanleg goed

De gemeenteraad zette maandag het licht op groen voor de bovengrondse heraanleg van de straten rond de Gedempte Zuiderdokken. Ook sp.a, in de vorige legislatuur kritisch voor de plannen, sloot zich aan. Volgens Yasmine Kherbache is er geen sprake van een voldongen feit voor de ondergrondse parkings. Een groep buurtbewoners vecht de bouw daarvan aan.

0 reacties

 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 2. Smartphonebeelden tonen hoe ontsnapte gevangene te voet wegvlucht en hoe agenten hem oppakken na klopjacht in Antwerpen
  Play
  Antwerpen

  Smartphone­beel­den tonen hoe ontsnapte gevangene te voet wegvlucht en hoe agenten hem oppakken na klopjacht in Antwerpen

  De politie heeft vandaag een klopjacht gehouden in de omgeving van de Noorderlaan in Antwerpen. Een gevangene die nog jaren in de cel moest zitten, ontsnapte deze namiddag uit het politiekantoor. Op smartphonebeelden is te zien hoe de man te voet wegvlucht. Agenten snellen ter plaatse en kunnen de man inrekenen in de Bostonstraat, in de buurt van het politiekantoor op de Noorderlaan.