Joachim Meeusen, de zoon van provinciegouverneur Cathy Berx, was lid van studentenclub Reuzegom.
Volledig scherm
Joachim Meeusen, de zoon van provinciegouverneur Cathy Berx, was lid van studentenclub Reuzegom. © Belga

Zoon van gouverneur Cathy Berx dient klacht in tegen De Morgen na uitlekken verklaring Reuzegom

Reuzegommer Joachim Meeusen, de zoon van provinciegouverneur Cathy Berx, dient een klacht in tegen De Morgen. De krant citeerde zaterdag uit de ondervraging van Joachim Meeusen uit het onderzoek naar de dood van Sanda Dia. Journalist Douglas De Coninck blijft achter zijn verhaal staan en stelt zich vragen bij de houding van Joachim Meeusen. 

  1. Juwelenhuis Ruys is sinds dit jaar beschermd als monument: “40 achterkleinkinderen in familie maar niemand wil zaak overnemen”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Juwelen­huis Ruys is sinds dit jaar beschermd als monument: “40 achter­klein­kin­de­ren in familie maar niemand wil zaak overnemen”

    Wie door de Antwerpse binnenstad kuiert, treft hier en daar nog enkele authentieke, karaktervolle winkelpanden aan. Jammer genoeg verdwijnen ze steeds meer uit het straatbeeld om plaats te maken voor grotere ketens. Gelukkig wisten een aantal vaste waarden de tand des tijds te doorstaan. In deze reeks brengen we een nostalgische toer achter de schermen van deze overgebleven parels. Na een bezoek aan ’t Pantoffeltje, ganterie Boon, bakkerij Goossens en In’t Zonneke gaan we langs bij de prachtige juwelierszaak van de familie Ruys.