Oud-rijkswachter Willy Van Mechelen met zijn medeverdachten Nathan S. en Lucio Aquino.
Volledig scherm
Oud-rijkswachter Willy Van Mechelen met zijn medeverdachten Nathan S. en Lucio Aquino. © rv / Lefelon / Photo News

Zoon en huisdokter van oud-rijkswachter blijven in de cel in drugsonderzoek

Niet enkel oud-rijkswachter Willy Van Mechelen, ook zijn zoon Ethan en zijn huisarts Peter J. blijven voorlopig in de gevangenis opgesloten. Zij zijn aangehouden in het drugsonderzoek Costa. De bende wordt verdacht van invoer van minstens 10 cocaïneladingen, waarvan één mega-lading van 2,9 ton. 

 1. Parket vordert 10 jaar cel voor Melikam Kucam: “Hij heeft zijn eigen belang boven het algemeen belang gezet en zich een ware leugenaar getoond”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Parket vordert 10 jaar cel voor Melikam Kucam: “Hij heeft zijn eigen belang boven het algemeen belang gezet en zich een ware leugenaar getoond”

  Het Openbaar Ministerie vorderde vanochtend 10 jaar cel een boete van 1,9 miljoen euro voor Melikan Kucam. Kucam had onder voormalig staatssecretaris van Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) de opdracht gekregen om een lijst op te stellen van christelijke vluchtelingen uit Syrië die in aanmerking kwamen voor een humanitair visum. In die hoedanigheid heeft hij echter talloze vluchtelingen hoge bedragen laten betalen voor dergelijke visa, terwijl die eigenlijk gratis behoren te zijn. “Alles is een complot tegen hem. Hij heeft zijn eigen belang boven het algemeen belang gezet en zich een ware leugenaar getoond”, aldus de procureur.
 1. Boer wil kudde van waterbassin voorzien, maar dat is buiten zijn koeien gerekend: "Stop! Wat doen jullie toch?"
  Play

  Boer wil kudde van waterbas­sin voorzien, maar dat is buiten zijn koeien gerekend: "Stop! Wat doen jullie toch?"

 2. Daarom kies je best het eerste hokje in een openbaar toilet
  Play
  Ze Zeggen Dat

  Daarom kies je best het eerste hokje in een openbaar toilet