Hassan Aarab, vooraan, speelde een huzarenstukje klaar: hij bakte 3.300 koffiekoeken voor het hele Antwerpse politiekorps. Centraal herkent u ook korpschef Serge Muyters; Nico Volckeryck (NSZ) en schepen Koen Kennis.
Volledig scherm
Hassan Aarab, vooraan, speelde een huzarenstukje klaar: hij bakte 3.300 koffiekoeken voor het hele Antwerpse politiekorps. Centraal herkent u ook korpschef Serge Muyters; Nico Volckeryck (NSZ) en schepen Koen Kennis. © Klaas De Scheirder

Zoete dinsdag: winkeliers trakteren élke Antwerpse agent op koffiekoek omdat ze straten veilig houden

Een koffiekoek voor elke Antwerpse agent: dat was de uitdaging die de winkelverenigingen vorig jaar van korpschef Serge Muyters kregen, toen ze de politie met een paar honderd koffiekoeken bedankten voor het veilig houden van de straten. De bekende Deurnese bakkerij Roché flikte het en bakte met een nachtje door 3.300 koffiekoeken. 

1 reactie

 • Bertina Denissen

  2 jaar geleden
  Dankjewel daarvoor
 1. Renners Quick-Step getuigen in rechtszaak tegen ex-Ketnet-wrapper: “Na slag op achterhoofd ging Iljo Keisse KO”
  Antwerpen

  Renners Quick-Step getuigen in rechtszaak tegen ex-Ket­net-wrap­per: “Na slag op achter­hoofd ging Iljo Keisse KO”

  Vandaag verscheen gewezen Ketnet-wrapper Melvin Klooster opnieuw voor de correctionele rechtbank in Antwerpen. Hij zou in oktober 2017 wielrenner Iljo Keisse een ferme klap op het achterhoofd hebben gegeven tijdens een knokpartij in discotheek Roxy. Op het programma stond een getuigenverhoor: (ex-)ploegmaats Tim Declercq, Yves Lampaert en Guillaume Van Keirsbulck kwamen zelf vertellen hoe zij zich die avond herinneren. “Ik heb ook kinderen die naar Ketnet kijken. Daarom wist ik zeker dat Klooster de klap uitdeelde.”
 2. Motorfiets in beslag genomen na levensgevaarlijke achtervolging : “Bestuurder had geen rijbewijs”
  Antwerpen

  Motorfiets in beslag genomen na levensge­vaar­lij­ke achtervol­ging : “Bestuurder had geen rijbewijs”

  Een motorrijder negeerde maandag een bevel van de politie, waarop een achtervolging is gestart met halsbrekende toeren van de vluchtende bestuurder. De agenten moesten uiteindelijk de achtervolging staken omwille van het gevaar voor de andere weggebruikers. Ze konden de man wel identificeren. Hij moet zich verantwoorden voor de politierechter en zijn motorfiets werd bestuurlijk in beslag genomen.
 1. Scheldelaan in Antwerpse haven grondig vernieuwd ter hoogte van complex Lillo
  Antwerpen

  Schel­delaan in Antwerpse haven grondig vernieuwd ter hoogte van complex Lillo

  De komende maanden zal het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) grondige onderhoudswerken uitvoeren op de Scheldelaan (N101) in de Antwerpse haven. Ter hoogte van complex 12 Lillo vernieuwt AWV de rijweg en renoveert de bruggen over de R2. Ook het wegdek in de richting van Antwerpen, van complex Lillo tot net voor de Boudewijn- en Van Cauwelaertsluis, krijgt een opknapbeurt. In de andere rijrichting vernieuwt AWV het fietspad tussen Covestro en complex Lillo.
 1. Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"
  Play

  Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"

 2. Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevonden
  Play

  Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevon­den