De laatste beelden werden gemaakt door een bewakingscamera in een zijstraat van de Slachthuislaan.
Volledig scherm
De laatste beelden werden gemaakt door een bewakingscamera in een zijstraat van de Slachthuislaan. © rv

Zoekactie naar vermiste Ben Vanleene stopgezet, nieuwe beelden opgedoken

Ben Vanleene (28) is na een hele dag zoeken in en rond het Lobroekdok aan het Sportpaleis niet gevonden. De Antwerp-supporter verdween zondagavond. Er zijn wel nieuwe camerabeelden opgedoken waar Ben op te zien is terwijl hij over de Slachthuislaan loopt. In die buurt valt ook zijn gsm-signaal uit.

1 reactie

 • vicky vanderweyen

  2 jaar geleden
  Heel veel sterkte voor de ouders.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. ‘Welzijnsonthaal’ in Antwerps Vlinderpaleis slaat brug tussen justitie en welzijn: “Vaak schuilt andere problematiek achter juridisch probleem”
  PREMIUM
  Antwerpen

  ‘Welzijns­ont­haal’ in Antwerps Vlinderpa­leis slaat brug tussen justitie en welzijn: “Vaak schuilt andere problema­tiek achter juridisch probleem”

  In het Antwerpse justitiepaleis is het ‘Welzijnsonthaal’ geopend. Het initiatief moet een brug slaan tussen justitie en welzijn. Want in het loket kunnen bezoekers niet alleen terecht voor vonnissen, maar ook voor juridisch advies over bijvoorbeeld schulden, scheidingen of problemen met de huisbaas. “Vaak schuilt er een andere problematiek achter een juridisch probleem, zoals schulden, of een verslaving.”