De werken vandaag
Volledig scherm
De werken vandaag © Noorderlijn

Zoek de verschillen: de evolutie van één jaar hard werken aan de Kipdorpbrug

De Noorderlijn heeft bijzonder leuke foto’s vrijgegeven van de evolutie van de werken rond de historische Kipdorpbrug. Exact een jaar geleden werd een foto gemaakt van werken en ook vandaag werd van op dezelfde plek een foto genomen. Zoek de verschillen.

  1. Nieuwbouw avAnt Provinciaal Onderwijs officieel ingehuldigd: “Gebouw wordt hét uithangbord voor modern provinciaal onderwijs”
    Deurne

    Nieuwbouw avAnt Provinci­aal Onderwijs officieel ingehul­digd: “Gebouw wordt hét uithang­bord voor modern provinci­aal onderwijs”

    Drie jaar na de eerste steenlegging werd de nieuwbouw van avAnt Provinciaal Onderwijs in Deurne feestelijk geopend. Het nieuwe gebouw is een architecturaal hoogstandje geworden en vormt een harmonieus contrast met het gerenoveerde gebouw. De architecten van ‘aaa-architectuuratelier ambiorix’ kwamen op de proppen met een vernieuwend en duurzaam ontwerp dat niet alleen perfect geïntegreerd is in het park Rivierenhof, maar vormt met een dakterras ook een versterking voor het landschap. Grote glaspartijen in de moderne laagbouw geven de leerlingen dan weer vol zicht op hun groene omgeving.