Zussen Xenia (18) en Kyani (15) uit Waasmunster staan samen met een veertigtal kampeerders op post aan de ingang van het Sportpaleis.
Volledig scherm
Zussen Xenia (18) en Kyani (15) uit Waasmunster staan samen met een veertigtal kampeerders op post aan de ingang van het Sportpaleis. © Tessa Kraan

Zij wachten met plezier 35 uur (!) in de rij voor concert Billie Eilish: “Ontslag genomen om bij de eersten te kunnen zijn”

AntwerpenDe langverwachte ‘Happier Than Ever, The World Tour’ van de electropop-sensatie Billie Eilish gaat pas vanavond door in het Sportpaleis, en toch was er gisteren al heel wat animo aan de ingang te bespeuren. Een veertigtal die hard fans stond al van 9 uur ‘s ochtends aan te schuiven om bij de eersten te kunnen zijn. Kamperen is er verboden, dus trotseren ze samen de nacht met een slaapmat, dikke truien en een stuk pizza: “Als mensen voorsteken zullen mijn emoties wellicht de bovenhand nemen.”

  1. Drie kopstukken van grote drugsbende in Antwerpen opgepakt, aansturing gebeurde vermoedelijk vanuit Dubai
    Play
    Antwerpen

    Drie kopstukken van grote drugsbende in Antwerpen opgepakt, aansturing gebeurde vermoede­lijk vanuit Dubai

    De politie en het parket hebben, in het kader van het onderzoek naar Sky ECC, op 9 augustus 21 huiszoekingen gedaan in de provincie Antwerpen. Daarbij zijn drie personen tussen 32 en 39 jaar opgepakt. Het gaat om kopstukken in het Antwerpse drugsmilieu. Er werd ook ruim 900.000 euro cash in beslag genomen. Het gerecht heeft vermoedens dat de hele bende wordt aangestuurd vanuit Dubai.