ZNA vervangt meer dan 1.600 ziekenhuisbedden.
Volledig scherm
ZNA vervangt meer dan 1.600 ziekenhuisbedden. © ZNA

Ziekenhuis Netwerk Antwerpen vervangt meer dan 1.600 bedden: “Zo’n grootschalige operatie gebeurt eens in de twintig jaar”

ANTWERPENMeer dan 1.600 ziekenhuisbedden worden er vervangen in de ziekenhuizen van Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA). Zo’n grootschalige operatie gebeurt slechts één keer in de twintig jaar. De nieuwe bedden zijn veiliger en comfortabeler voor patiënten en ergonomische voor zorgverleners. Goed voor een investering van bijna zes miljoen euro.

 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 2. Cristina Moga (Antwerp Ladies): “Vechtlust getoond tot op het einde”
  VOLLEYBAL BEKER VAN BELGIË VROUWEN

  Cristina Moga (Antwerp Ladies): “Vechtlust getoond tot op het einde”

  Iedereen bij het Interfreight Brabo Antwerp Team herinnerde zich haarfijn de ontmoeting tegen VDK Gent van 23 oktober. Toen werden de Antwerp Ladies van het terrein geveegd. De Antwerpse ploeg begon zondagavond niet met schrik aan de nieuwe confrontatie met de ‘VDK-girls’. Helemaal niet, de thuisploeg was vooral vastberaden en gemotiveerd om het in deze eerste halve finale van de Belgische beker veel beter te doen.
 1. Antwerpse diamantsector hernieuwt samenwerking met delver Alrosa
  Antwerpen

  Antwerpse diamantsec­tor hernieuwt samenwer­king met delver Alrosa

  Het Antwerp World Diamond Centre (AWDC), de officiële vertegenwoordiger van de Antwerpse diamantindustrie, heeft zijn samenwerking met diamantdelver Alrosa hernieuwd. Alrosa is op het vlak van volume de grootste delver ter wereld. AWDC en Alrosa wisselen informatie uit, zetten gezamenlijke marketingprojecten op en proberen samen naar eigen zeggen meer transparantie en integriteit in de diamantketen te verkrijgen.
 2. Wonen in een parkresidentie: groene oase vlakbij de stad
  Aangeboden door Alides

  Wonen in een parkresi­den­tie: groene oase vlakbij de stad

  Groen, rust en kalmte worden meestal niet geassocieerd met levendige woonomgevingen. Toch voelen veel mensen de behoefte om deel uit te maken van een community en willen ze tegelijkertijd wonen in een groene en rustige omgeving. Op die vraag speelt ‘de parkresidentie’ in: residentiële woonblokken die gebouwd worden temidden van een park in of aan de rand van urbane en peri-urbane centra. Wij spraken met Wouter Dekemel, sales & marketingmanager bij Alides over een nieuwe en bijzondere woonresidentie die gebouwd wordt vlakbij het Edegemse centrum.