Nest Adriaensen, Alex Boeye, John De Wilde en Bob Van Staeyen in 2017 bij de voorstelling van een nieuw verzamel-cd.
Volledig scherm
Nest Adriaensen, Alex Boeye, John De Wilde en Bob Van Staeyen in 2017 bij de voorstelling van een nieuw verzamel-cd. © Klaas De Scheirder - ThinkSmart.be

Zeventig jaar De Strangers: fans kunnen jubileum op 14 juni meevieren op Flandria

AntwerpenRederij Flandria bestaat 100 jaar, De Strangers 70 jaar. Het klinkt dus niet zo gek dat de laatste drie overlevende leden van de groep een bijzondere viering krijgen op één van de drie Flandriaschepen. Dat gebeurt op dinsdag 14 juni tussen 12 en 17 uur. Voor de échte fans die er graag bij zijn, zijn er nog een beperkt aantal plaatsen.

 1. BINNENKIJKEN. De Botanic Health Spa, een waar ‘verwenparadijs’ in de stad (maar wel voor wie het kan betalen): “Je stapt hier gegarandeerd beter buiten dan toen je binnen kwam”
  PREMIUM
  Antwerpen

  BINNENKIJ­KEN. De Botanic Health Spa, een waar ‘verwenpa­ra­dijs’ in de stad (maar wel voor wie het kan betalen): “Je stapt hier gegaran­deerd beter buiten dan toen je binnen kwam”

  Het nieuwe luxehotel in het hart van Antwerpen zou de Botanic Sanctuary niet zijn als het niet met een primeur kon uitpakken. In de Botanic Health Spa, dat vandaag aan haar proefweek begon, staat namelijk een hypermodern toestel dat de gezondheidstoestand van je lichaam minutieus meet en ziektes preventief opspoort. Na de screening volgt een verzorgingsbehandeling, een fitness-sessie en zwempret naar wens. Wij namen een kijkje en vergaten voor even onze zorgen: “Een waar ‘pamperparadijs’ in de stad, maar wel voor wie het kan betalen.”
 2. Zij wachten met plezier 35 uur (!) in de rij voor concert Billie Eilish: “Ontslag genomen om bij de eersten te kunnen zijn”
  Play
  Antwerpen

  Zij wachten met plezier 35 uur (!) in de rij voor concert Billie Eilish: “Ontslag genomen om bij de eersten te kunnen zijn”

  De langverwachte ‘Happier Than Ever, The World Tour’ van de electropop-sensatie Billie Eilish gaat pas vanavond door in het Sportpaleis, en toch was er gisteren al heel wat animo aan de ingang te bespeuren. Een veertigtal die hard fans stond al van 9 uur ‘s ochtends aan te schuiven om bij de eersten te kunnen zijn. Kamperen is er verboden, dus trotseren ze samen de nacht met een slaapmat, dikke truien en een stuk pizza: “Als mensen voorsteken zullen mijn emoties wellicht de bovenhand nemen.”