Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Politiezone Antwerpen

Zes minderjarigen opgepakt na gewapende overvallen op nachtwinkels: “Een van hen had een machete bij”

AntwerpenDe lokale recherche van Politiezone Antwerpen kon de voorbije week zes minderjarigen arresteren. Ze worden verdacht van het plegen van twee gewapende overvallen op nachtwinkels in Borgerhout en Merksem. In beide gevallen werd de aanwezige medewerker verwond met een machete.

 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. Louis en Jonas openen restaurant Briquet in Borgerhout: "Niet te veel tralala, gewoon lekker eten”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Louis en Jonas openen restaurant Briquet in Borgerhout: "Niet te veel tralala, gewoon lekker eten”

  Aan het Vinçotteplein in Borgerhout is deze week een gloednieuw restaurant geopend: Briquet is de eerste zaak van ‘horecaboys’ Louis Devos (30) en Jonas Van Sant (29). De twee werkten vroeger samen in een ander Antwerps restaurant, maar de tijd was rijp om een eigen zaak uit de grond te stampen. “We zijn een restaurant zonder pretentie, maar wel met genoeg oog voor detail.”