Selena verlaat de rechtbank.
Volledig scherm
Selena verlaat de rechtbank.

Zaak over katje Lee met twee weken uitgesteld: “Elke dag dat Lee in leven blijft, is een dag gewonnen”

De Antwerpse rechter stelt de zaak over het katje Lee, dat volgens het FAVV geëuthanaseerd moet worden, twee weken uit om alle partijen de mogelijkheid te geven om hun verdediging deftig voor te bereiden. Het katje, dat door de Stabroekse studente Selena Ali (23) uit Peru was meegenomen, blijft in tussentijd verborgen. De zitting lokte tientallen dierenactivisten naar het Antwerpse justitiepaleis. Zij trakteerden Selena na afloop op een oorverdovend applaus. Viroloog Steven Van Gucht geeft het FAVV ondertussen over de hele lijn gelijk. 

  1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
    Tweakers

    Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

    Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.