Xander De Rycke
Volledig scherm
Xander De Rycke © Jelle Vermeersch

Xander De Rycke blikt terug op 15-jarige carrière in exclusieve show in Lotto Arena

ANTWERPENIn 2021 staat Xander De Rycke al vijftien jaar op het podium. Na twaalf zaalshows, twee biografieën en een zekere cultstatus in de podcastwereld komt hij dit najaar met ‘XDR15’. Een exclusieve special met fan favorites en nieuw materiaal in de Lotto Arena.

  1. INTERVIEW. Xander De Rycke (33) lacht met De Verhulstjes en Streamz op... Streamz: “Geld maakt niet gelukkig en blijkbaar ook niet interessant”
    PREMIUM
    GENT/MEETJESLAND

    INTERVIEW. Xander De Rycke (33) lacht met De Verhulst­jes en Streamz op... Streamz: “Geld maakt niet gelukkig en blijkbaar ook niet interes­sant”

    Normaal gezien hield komiek Xander De Rycke (33) zijn eindejaarsconference ‘Houdt Het Voor Bekeken’ vorig jaar… voor bekeken, maar nu verrast hij vriend en vijand met een speciale Covid-19 Special. De bekende zaalshow werd getransformeerd voor een tv-kijkend publiek en is vanaf maandag te zien op Streamz. “Met een televisieshow mocht ik wél publiek ontvangen en ik wil er niet van uitgaan dat mijn moppen zo geniaal zijn dat ze kunnen aanslaan zonder gelach van het publiek.”