Het Lozanahof van Zorgbedrijf Antwerpen staat al enkele jaren onder hoog toezicht van Zorg en Gezondheid.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Lozanahof van Zorgbedrijf Antwerpen staat al enkele jaren onder hoog toezicht van Zorg en Gezondheid. © PhT

Woonzorgcentrum Lozanahof op ‘zwarte lijst’ Vlaamse overheid: “Ligt niet aan gebrekkige zorg, we vinden gewoon te weinig ‘vast’ personeel”

AntwerpenTwee Antwerpse woonzorgcentra – Moretus in Berchem (Armonea) en Lozanahof in Antwerpen (Zorgbedrijf) – staan op de ‘zwarte lijst’ van het Agentschap Zorg en Gezondheid. Volgens Johan De Muynck, directeur van het Zorgbedrijf, heeft dat in het Lozanahof weinig met de kwaliteit van de geboden zorg te maken. “Het probleem is dat tien procent van de medewerkers geen loontrekkende wil zijn, maar liever zelfstandige of interimaris blijft.”

  1. Na anderhalf jaar relatie zetten Miguel Dheedene en Aisha Van Zele ook samen stappen in zakenwereld: restaurants Ferrier 30 en Puro 26 nu in handen van showbizzkoppel
    Antwerpen

    Na anderhalf jaar relatie zetten Miguel Dheedene en Aisha Van Zele ook samen stappen in zakenwe­reld: restau­rants Ferrier 30 en Puro 26 nu in handen van showbizz­kop­pel

    Voormalig televisiegezicht Aisha Van Zele en haar partner Miguel Dheedene nemen de Italiaanse restaurants Ferrier 30 en Puro 26 op het Antwerpse Zuid over. Daarmee zetten ze als koppel de eerste stappen samen in de zakenwereld. “De restaurants zijn reeds goed geoliede machines, aan ons om ze goed geolied te houden”, aldus Aisha.