Eddy Aerts neemt de fakkel als CEO over van Wouter De Ploey bij ZNA ziekenhuisgroep.
Volledig scherm
Eddy Aerts neemt de fakkel als CEO over van Wouter De Ploey bij ZNA ziekenhuisgroep. © ZNA

Wissel aan de top bij ZNA: Eddy Aerts neemt fakkel als CEO over van Wouter De Ploey

ANTWERPENHuidig algemeen directeur financiën en aankoop Eddy Aerts is vanaf 1 december CEO van Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA). Na zeven jaar geeft Wouter De Ploey om persoonlijke redenen de fakkel door. Aerts zal een dik jaar de fusie met GasthuisZusters Antwerpen (GZA) leiden. Vanaf 1 januari 2024 dan wordt Willeke Dijkhoffz de CEO van de nieuwe groep Ziekenhuis aan de Stroom (ZAS).

 1. Op bezoek in het waterslot van Robert (71), waar onthoofde Corneel nog rondspookt: “Niet echt energieneutraal, maar zonnepanelen passen niet, hé”
  PREMIUM
  Aartselaar

  Op bezoek in het waterslot van Robert (71), waar onthoofde Corneel nog rondspookt: “Niet echt energieneu­traal, maar zonnepane­len passen niet, hé”

  Al meer dan zeven eeuwen lang staat Kasteel Cleydael te pronken op eiken palen, midden in een vijver aan de Grote Struisbeek. Het indrukwekkende bouwwerk verkeerde in bijzonder slechte staat toen Robert Coosemans (71) er in 2009 eigenaar van werd. Sindsdien probeert de kasteelheer het waterslot stap voor stap de glorie van weleer te geven én het voor te bereiden op de toekomst. “Ik werd verliefd op de uitdaging die ik hier vond”, vat Robert het samen. Tijd voor een rondleiding.
 1. Rupel Boom kansloos onderuit in degradatieduel bij Hoogstraten (1-0): “Bij tegengoal leken we wel een kleuterklas”
  voetbal 1N

  Rupel Boom kansloos onderuit in degradatie­du­el bij Hoogstra­ten (1-0): “Bij tegengoal leken we wel een kleuter­klas”

  Rupel Boom deed zaterdagavond een slechte zaak in de strijd om het behoud. Een doelpunt van Fall kort na de pauze bleek voldoende voor Hoogstraten om de volle buit te pakken en de ploegen onderaan de stand nog wat dichter bij mekaar te brengen. Een gemiste kans voor Boom dat naliet om aansluiting te vinden met de middenmoot, maar daar eigenlijk ook nooit echt de kansen toe kreeg.