Eind vorig jaar viel de politie in het kader van een drugsonderzoek nog met een grote troepenmacht binnen in vier andere cafés op de Turnhoutsebaan.
Volledig scherm
Eind vorig jaar viel de politie in het kader van een drugsonderzoek nog met een grote troepenmacht binnen in vier andere cafés op de Turnhoutsebaan. © RV

“Wietcafé” op Turnhoutsebaan moet maand dicht

Precies een week na de sluiting van café Poco Loco in Borgerhout - genoemd in het drugsdossier rond peetvader Abdelhakime D. (61) - moet alweer een drugscafé op de Turnhoutsebaan dicht. Op bevel van de burgemeester is café Las Palmas één maand gesloten.

0 reacties

  1. HEROPENING KMSKA. Architect Dikkie Scipio: “We waren zo naïef dat we dachten dat het museum niet eens moest sluiten tijdens de renovatie”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    HEROPENING KMSKA. Architect Dikkie Scipio: “We waren zo naïef dat we dachten dat het museum niet eens moest sluiten tijdens de renovatie”

    Na meer dan tien jaar renoveren gaat het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA) eind september eíndelijk weer open. Oftewel nu al het scharnierpunt van het decennium voor de Koekenstad als culturele en toeristische hoofdstad van Vlaanderen. Deze week werpt de Nederlandse architecte Dikkie Scipio haar licht op een project waar ze niet al tien, maar al twintig jaar mee bezig is.