Ben Weyts en Hilde Crevits
Volledig scherm
Ben Weyts en Hilde Crevits © BELGA

Weyts en Crevits investeren in Antwerps begeleidingscentrum Wingerdbloei

AntwerpenMinisters van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) en van Welzijn Hilde Crevits (CD&V) investeren 440.000 euro in onderwijs op maat voor de zeer kwetsbare jongeren in veilig verblijf. Het gaat dan bijvoorbeeld om jonge meisjes die het slachtoffer werden van mensenhandel of seksuele uitbuiting en soms maandenlang in een gespecialiseerde voorziening blijven. Ook het Antwerpse Wingerdbloei, een begeleidingscentrum voor jongeren en gezinnen met kinderen van 3 tot 18 jaar, krijgt steun. 

  1. Natuurpunt trekt naar Raad voor Vergunningsbetwistingen tegen bouw van Maritieme Campus: “Wij geven de strijd niet op”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Natuurpunt trekt naar Raad voor Vergun­nings­be­twis­tin­gen tegen bouw van Maritieme Campus: “Wij geven de strijd niet op”

    Natuurpunt trekt naar de Raad voor Vergunningsbetwistingen tegen de bouw van de Maritieme Campus op de voormalige BP-site in Hoboken. De Antwerpse rederij CMB kreeg in mei dit jaar een vergunning voor de bouw van de Maritieme Campus, nadat de stad en de provincie het licht op groen zetten. Natuurpunt laat het er niet bij en blijft verder strijden tegen het project in natuurgebied de Hobokense Polder.