Werner Versijp (links), samen met een deel van de cast van de Zillion-film: Jonas Vermeulen, Matteo Simoni, Tim Tubbax en Luk Wyns.
Volledig scherm
PREMIUM
Werner Versijp (links), samen met een deel van de cast van de Zillion-film: Jonas Vermeulen, Matteo Simoni, Tim Tubbax en Luk Wyns. © RV

Werner (51) was portier in de Zillion: “Frank Verstraeten zette alle sprinklers aan en verzoop zijn publiek. Iedereen ging uit zijn dak”

ANTWERPENVijf jaar lang was Werner Versijp (51) een van dé portiers van de Zillion. Zowat het hele, korte leven van de meest legendarische discotheek van ons land bewaakte hij de VIP. Ook in film herneemt hij die rol. “Die Koen Wauters heb ik er ooit weggejaagd. Goed gedaan, zei Frank Verstraeten dan.”

 1. Antwerpse wetenschappers maken verkleuringen in meesterwerk Johannes Vermeer ongedaan

  Antwerpse wetenschap­pers maken verkleurin­gen in meester­werk Johannes Vermeer ongedaan

  Sommige groene verf die de Nederlandse kunstschilder Johannes Vermeer in zijn meesterwerk ‘De Schilderkunst’ gebruikte, verkleurde in de loop der eeuwen naar blauw. Onderzoekers van de Universiteit Antwerpen bestudeerden die verkleuring en achterhaalden de kleur die de schilder oorspronkelijk hanteerde. Ze pasten een digitale kleurreconstructie toe: personage Clio krijgt zo haar groene lauwerkrans terug.
  Antwerpen
 2. HUIZENJACHT. De Antwerpse stationsbuurt, de mooiste toegangspoort tot de Koekenstad: “Een tweeslaapkamerappartement kost je hier 200.000 euro”
  PREMIUM

  HUIZEN­JACHT. De Antwerpse stations­buurt, de mooiste toegangs­poort tot de Koekenstad: “Een tweeslaap­ka­mer­ap­par­te­ment kost je hier 200.000 euro”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: de stationsbuurt in Antwerpen. “Misschien wel de meest bereikbare buurt van Antwerpen, en je hebt hier álles.”
  Antwerpen