Zo zouden de Gedempte Zuiderdokken er in 2022 moeten uitzien
Volledig scherm
Zo zouden de Gedempte Zuiderdokken er in 2022 moeten uitzien © Stad Antwerpen

Werken Gedempte Zuiderdokken hervatten begin november na akkoord tussen stad en buurtbewoners

De werken aan de Gedempte Zuiderdokken gaan binnen twee weken opnieuw van start. Buurtbewoners trokken de laatste procedure in, nadat de stad naar hun eis luisterde om een samenwerking aan te gaan met de universiteit Antwerpen om een luchtzuiveringsinstallatie te ontwikkelen in de parkings. 

0 reacties

 1. Acht plekken waar je verkoeling vindt bij deze zomerse temperaturen: van gigantische waterglijbanen tot zwemmen in openlucht
  PREMIUM
  Antwerpen

  Acht plekken waar je verkoeling vindt bij deze zomerse temperatu­ren: van giganti­sche waterglij­ba­nen tot zwemmen in openlucht

  Met temperaturen die deze week tot boven de 30 graden stijgen, is wat verkoeling geen overbodige luxe. De zon is weer van de partij, waardoor heel wat mensen op zoek gaan naar een frisse duik of een plekje aan het water. Wij lijsten acht zomerse plaatsen in de omgeving van Antwerpen op waar je terecht kunt voor die deugddoende verkoeling!
 2. Designhotel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan
  Aangeboden door Triple Living

  Designho­tel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan

  Een bijzondere vorm van investeren in vastgoed is het hotelvastgoed. Het concept om in één of meerdere hotelkamers te investeren kwam een aantal jaren geleden overgewaaid uit Amerika en is nu ook in België een vaste waarde geworden in de waaier aan investeringsmogelijkheden. In Antwerpen biedt het designhotel Eilandje hotelvastgoed te koop aan per kamer. Hoe interessant is investeren in zo een hotelkamer nu eigenlijk?