Onder andere Club Vaag moet op zoek naar een nieuwe locatie.
Volledig scherm
Onder andere Club Vaag moet op zoek naar een nieuwe locatie. © Club Vaag

Weldra opnieuw feesten in A-Tower of onder Century Center? Stad stelt tien potentiële locaties nachtleven voor

ANTWERPENWanneer het nachtleven opnieuw op volle toeren kan draaien, is nog steeds niet geweten, maar intussen is het stadsbestuur al even op zoek naar geschikte locaties voor permanente clubs. Tien plekken zoals het Straatsburgdok en de site van Kinepolis komen in aanmerking maar ook onder de grond in het stadscentrum en zelfs de A-Tower. “We willen het nachtleven beschermen en een permanent karakter geven.”

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Getest en goedgekeurd: Bart De Wever neemt als allereerste een plons in Sportoase Groot Schijn in Deurne
  Deurne

  Getest en goedge­keurd: Bart De Wever neemt als allereer­ste een plons in Sportoase Groot Schijn in Deurne

  Het gloednieuwe zwem- en sportcomplex Groot Schijn aan de Ruggeveldlaan in Deurne heeft woensdag de deuren geopend. Voor even dan toch. Want Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) mocht er in primeur al een keertje gaan plonsen. Het grote publiek moet nog wat geduld oefenen, tot het weekend van 2 en 3 oktober. Sportoase maakte woensdag ineens ook de tarieven bekend. En wat blijkt: wie buiten de stad woont, betaalt (een stuk) meer.