Simonne Corremans van oudstrijdersvereniging AVOG is verbijsterd door de schade aan het ereperk in Hoboken.
Volledig scherm
PREMIUM
Simonne Corremans van oudstrijdersvereniging AVOG is verbijsterd door de schade aan het ereperk in Hoboken. © PhT

Wegbranden van onkruid loopt fout... 30 graven van oorlogsslachtoffers beschadigd: “Dit doet ons zoveel verdriet”

Hoboken/Antwerpen“Ik heb geweend als een kind toen ik de schade aan die grafzerken zag.” Simonne Corremans (71), voorzitster van oudstrijdersvereniging AVOG Hoboken, is aangedaan door een felle haagbrand op het kerkhof van Hoboken. Het vuur woedde op het ereperk voor oorlogsslachtoffers, volgens de stad door een ongeluk. “Het is misgelopen bij het afbranden van onkruid.”

 1. Designhotel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan
  Aangeboden door Triple Living

  Designho­tel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan

  Een bijzondere vorm van investeren in vastgoed is het hotelvastgoed. Het concept om in één of meerdere hotelkamers te investeren kwam een aantal jaren geleden overgewaaid uit Amerika en is nu ook in België een vaste waarde geworden in de waaier aan investeringsmogelijkheden. In Antwerpen biedt het designhotel Eilandje hotelvastgoed te koop aan per kamer. Hoe interessant is investeren in zo een hotelkamer nu eigenlijk?
 2. “Veel goesting om er vanaf januari in te vliegen”: Willem-Frederik Schiltz daagt coalitiepartners N-VA en Vooruit uit met tweet
  PREMIUM
  Antwerpen

  “Veel goesting om er vanaf januari in te vliegen”: Wil­lem-Frederik Schiltz daagt coalitie­part­ners N-VA en Vooruit uit met tweet

  Hoe het afloopt met de spanningen in het Antwerpse college, blijft een open vraag. Willem-Frederik Schiltz (Open Vld), de spilfiguur in de heisa over de invulling van de schepenmandaten vanaf januari 2022, houdt zich in elk geval niet op de vlakte. “Veel goesting om er vanaf januari in te vliegen”, tweette hij woensdag ietwat uitdagend. “Vanop het Schoon Verdiep willen wij samen mee bouwen aan de mooiste stad voor alle Antwerpenaren.”