De Marokkaanse gemeenschap in de Seefhoek viert groot feest.
Volledig scherm
PREMIUM
De Marokkaanse gemeenschap in de Seefhoek viert groot feest. © Tessa Kraan

“We worden wereldkampioen”: Marokkaanse gemeenschap viert groot feest in Antwerpse Seefhoek

SEEFHOEKHet grote volksfeest in Antwerpen na de overwinning van Marokko op het WK voetbal werd tijdens de match al ingezet. In de Seefhoekwijk kwamen vooral jonge voetbalfans samen om te zien hoe de Atlasleeuwen de Duivels volledig naar huis speelden. “Marokko gaat nog niet naar huis, België wel!”

 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.