Geert Beullens stelde als schijnburgemeester BDW zijn lijst voor de verkiezingen voor, met onder meer Manou Frateur van De Buurtpolitie, Marcel Vanthilt en Vitalski Baeken.
Volledig scherm
Geert Beullens stelde als schijnburgemeester BDW zijn lijst voor de verkiezingen voor, met onder meer Manou Frateur van De Buurtpolitie, Marcel Vanthilt en Vitalski Baeken. © Laenen

"We maken Antwerpen onafhankelijk"

ANTWERPENEr wordt dezer dagen weinig gelachen in de politiek, behalve dan bij BDW, de lijst van performer Geert Beullens. De schijnburgemeester stelde zijn prettig gestoord gezelschap van 20 kandidaten maandag voor vlakbij het stadhuis. "Ik wil graag in een coalitie. Maar enkel als burgemeester", zegt Beullens.

 1. Antwerp Diner gaat dit jaar online met Antwerp Diner@Home: "20e editie anders dan anders, maar willen ons goed doel niet laten zitten”
  Antwerpen

  Antwerp Diner gaat dit jaar online met Antwerp Diner@Home: "20e editie anders dan anders, maar willen ons goed doel niet laten zitten”

  Antwerp Diner, het benefietdiner dat jaarlijks geld inzamelt voor onderzoek naar en de preventie van aids en hiv, is dit jaar aan haar 20e editie toe. Al zal de jubileumeditie er anders uitzien dan gepland: in plaats van zo’n 700 gasten die van de kookkunsten van verschillende topchefs genieten tijdens een galadiner met fundraising, organiseert de vzw dit jaar een online event, Antwerp Diner@Home op 7 februari. “Hopelijk zijn mensen dit jaar even bereid om ons goede doel te steunen als andere jaren", klinkt het.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo