Wie geparkeerd staat aan de Scheldekaaien, kan zijn wagen beter verplaatsen.
Volledig scherm
Wie geparkeerd staat aan de Scheldekaaien, kan zijn wagen beter verplaatsen. © RV

Waterkeringspoorten in Antwerpen gaan maandag dicht wegens hoogwater, aangeraden auto te verplaatsen

AntwerpenDoor storm Connie rond Groot-Brittannië verwacht de Vlaamse Waterweg maandag 31 januari hoogwater. Daarom worden de waterkeringspoorten langsheen de Scheldekaaien gesloten vanaf de middag. Wie op de Scheldekaaien geparkeerd staat, wordt aangeraden de wagen te verplaatsen.

  1. De criminele carrière van Bilal ‘Hakbijl’, die zich liet opsluiten nét voor bom ontploft aan zijn huis: “Je neefje moet mij met rust laten, of hij gaat de lucht in”
    PREMIUM

    De criminele carrière van Bilal ‘Hakbijl’, die zich liet opsluiten nét voor bom ontploft aan zijn huis: “Je neefje moet mij met rust laten, of hij gaat de lucht in”

    Waarom bood Bilal B. zich woensdagmorgen spontaan aan bij de gevangenis? Hij zat amper veilig in zijn cel toen ‘s nachts een vuurwerkbom ontplofte aan zijn ouderlijk huis in de Kortrijkstraat. De man draait al bijna tien jaar mee in het drugsmilieu. In die tijd ontsnapte hij al aan de dood bij een schietpartij, maar zette hij ook zelf een strafexpeditie op tegen een concurrent die onder zijn duiven schoot. Het verhaal van de drugscrimineel die samen met zijn broer de bijnaam ‘Hakbijl’ kreeg.
    Antwerpen