Als beide gemeenteraden het eind 2023 goedkeuren, voegt Borsbeek zich in 2025 toe aan Antwerpen als tiende stadsdistrict.
Volledig scherm
PREMIUM
Als beide gemeenteraden het eind 2023 goedkeuren, voegt Borsbeek zich in 2025 toe aan Antwerpen als tiende stadsdistrict. © Tessa Kraan

Wat wint de Antwerpenaar met de toetreding van Borsbeek als tiende stadsdistrict? “Extra natuur en aanzien”

Antwerpen/BorsbeekDat het voor Borsbeek financieel interessant is om met Antwerpen te fuseren staat buiten kijf. Maar is dit in de omgekeerde richting ook een ‘win’? Op de persconferentie vrijdagnamiddag maakte burgemeester Dis Van Berckelaer (Iedereen Borsbeek) zich sterk dat Borsbeek méér is dan een gemeente in slechte papieren. Voor sportievelingen is de fusie alvast een goede zaak, maar wat heeft de Antwerpenaar aan een nieuw dorp in de stad?

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.