Op het einde van de slotmatch op Union schopten een aantal Beerschotfans flink wat keet. Wellicht mondt dat uit in een zware boete en een forfaitzege, mogelijk ook in enkele wedstrijden achter gesloten deuren.
Volledig scherm
PREMIUM
Op het einde van de slotmatch op Union schopten een aantal Beerschotfans flink wat keet. Wellicht mondt dat uit in een zware boete en een forfaitzege, mogelijk ook in enkele wedstrijden achter gesloten deuren. © BELGA

Wat nu met Beerschot? “Totale vertrouwensbreuk tussen supporters en bestuur. En gaan er voldoende centen zijn voor goede sportieve doorstart?”

AntwerpenWat nu, Beerschot? Bovenop de sportieve miserie legde een groep ontspoorde fans zondag in Brussel nog een extra laag op het rampseizoen. “De uitdaging wordt enorm voor een doorstart in 1B”, zegt sportsocioloog Filip Boen. “Tussen het clubbestuur en de supporters is er een totale vertrouwensbreuk.” Ook sporteconoom Trudo Dejonghe doet zijn zegje.

  1. Antwerp Pride is véél meer dan enkel parade: ontdek hier onze tips voor een hele week jolijt
    PREMIUM
    ANTWERP PRIDE

    Antwerp Pride is véél meer dan enkel parade: ontdek hier onze tips voor een hele week jolijt

    Het visitekaartje van elke pride is uiteraard de parade en dat is in Antwerpen niet anders. Toch zet Antwerp Pride voor deze jubileumeditie meer dan ooit in op een erg breed geprogrammeerd, meerdaags zomerfestival. Er valt de komende dagen dus veel meer te beleven dan enkel de kleurrijke stoet en het United Love Festival op de Zuiderkaaien dat daar op volgt. Ontdek hier acht tips voor een geslaagde Antwerp Pride 2022.