Boek.be organiseert onder andere de Antwerpse Boekenbeurs
Volledig scherm
Boek.be organiseert onder andere de Antwerpse Boekenbeurs © ANP

Was 83ste Boekenbeurs ook de laatste? Organisator Boek.be vraagt bescherming tegen schuldeisers, maar is strijdvaardig: “We laten Boekenbeurs niet zomaar kapot gaan”

Boek.be, de organisator van de jaarlijkse Boekenbeurs in Antwerpen, overlegt met schuldeisers over een herstructureringsplan. Door het wegvallen van de Boekenbeurs in 2020 zit de organisator naar eigen zeggen in zeer zwaar weer. In mei kondigde de organisatie ook al ontslagen aan. Of de 83ste editie ook meteen de laatste was, valt nog af te wachten. De organisatie is alvast strijdvol: “Dit geeft een enorme adrenaline stoot en de goesting om te vechten”

  1. Antwerpenaar wint World Illustration Award: “Voor mijn passie gaan, was de beste keuze van mijn leven”
    Antwerpen

    Antwerpe­naar wint World Illustrati­on Award: “Voor mijn passie gaan, was de beste keuze van mijn leven”

    Misschien ken je hem wel van het interieur van Bar Palmier, The Dirty Rabbit en L’epicerie du Cirque in Antwerpen: Xavier Segers (35) mag zich sinds woensdag de trotse eigenaar noemen van een World Illustration Award. De Antwerpenaar won de award met zijn installatie gebaseerd op de opera A Cunning Little Vixen in het Wales Millennium Centre in Cardiff. “Ik woon dan wel in Londen, maar de connectie met Antwerpen blijft heel sterk.”